Sett opp VPN-regler for usikrede trådløse nettverk

Kaspersky-appen evaluerer sikkerhetsstatusen til det trådløse nettverket. Du kan konfigurere appen til å slå på sikker tilkobling for trådløse nettverk som vurderes som usikrede.

Slik konfigurerer du at en sikker tilkobling skal slås på for usikrede trådløse nettverk:

1. Åpen VPN.
  2. Trykk på Innstillinger > Smart beskyttelse.
  3. Trykk på For usikrede trådløse nettverk og velg ett av følgende alternativer::
    • Spør. Appen viser et varsel og ber deg aktivere en sikker tilkobling når du kobler til et usikret trådløst nettverk.

Tillat at Kaspersky-appen sender deg varslinger. Ellers vil ikke appen kunne advare deg og tilby å opprette en sikker forbindelse. For informasjon om konfigurering av varsler, se OS-dokumentasjonen.

• Sikre tilkoblingen. Appen slår på en sikker tilkobling når du kobler til et usikret trådløst nettverk.
    • Ikke gjør noe som helst. Appen viser ikke en varsling, og slår ikke på en sikker tilkobling når du kobler til et usikret trådløst nettverk.
  4. Trykk på Bruk.